Tarieven

Tarieven 


Compassie hanteert per 01-02-2021 de volgende tarieven voor therapiegesprekken:


Individuele therapie:

€ 70,00 per uur

Relatie- en/of gezinstherapie:

€ 85,00 per sessie (ca. 70 minuten)

Intakegesprek:

gratis 


Deze tarieven zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

De individuele gesprekken duren ongeveer een uur. Gesprekken die langer dan een uur en 15 minuten duren worden naar rato berekend. Afspraken dienen minimaal 24 uur van tevoren afgezegd te worden. Wanneer dit niet gebeurt, wordt de afspraak alsnog in rekening gebracht. Een verwijsbrief van de huisarts is niet nodig.


Heb je vragen over de kosten? Neem dan gerust contact op.


Het intakegesprek

Een hulpverleningstraject bij praktijk Compassie begint altijd met een intakegesprek. In dit eerste gesprek wordt er uitvoerig gesproken over het probleem waar je hulp bij wilt. Ook wordt er gekeken welke hulp het beste bij je past. Dus geen lange vragenlijsten, testen of het vaststellen van diagnoses. We gaan meteen aan de slag met dat waar je voor komt.

Dit eerste gesprek is geheel vrijblijvend en nu tijdelijk gratis. Na afloop van het intakegesprek krijg je advies over het (eventuele) vervolg van het traject. In de meeste gevallen kan praktijk Compassie je verder helpen. Wanneer dit echter niet het geval is, dan verwijs ik je door  naar een andere hulpverleningsinstantie.
Tijdelijk

GRATIS intakegesprek

-------------------------

Heb je hulp nodig? Twijfel niet langer, maar meld je aan bij praktijk Compassie en ontvang het eerste gesprek  nu gratis. Dit gesprek is geheel vrijblijvend.